Hopp til innholdet

EKSPERT

Behandling

Sett deg selv i hendene til en ekspert hudterapeut som er opplært i våre eksklusive signaturbehandlinger, og få de beste resultatene fra våre produkter og behandlinger.

Høyteknologiske produkter, formulert med de mest innovative aktive ingrediensene på markedet i tillegg til profesjonell diagnose og eksklusive signaturbehandlinger garanterer en effektiv respons på ethvert hudbehov.

TIMEXPERT

Behandlinger

En profesjonell diagnose vil hjelpe deg med å avgjøre hvilken som er den best egnede anti-aldrings behandlingen for deg. Eksklusive formler og påføringsmetoder, gir umiddelbare synlige resultater: antirynke, glød, oksygenering, fasthet, fuktighet …

SPESIFIK

Pleie

Spesielle hudtyper, trenger spesiell og profesjonell pleie. Personlig tilpassede profesjonelle behandlinger oppfyller de spesifikke behovene til enhver hudtype, og gjenoppretter hudens viktige funksjon.

PERFECT
FORMS

Behandlinger

Personlig tilpassede profesjonelle kroppsbehandlinger, utviklet med innovative formler, revolusjonerende aktive ingredienser og massasjemetoder tilpasset hvert område og behov. En unik opplevelse og eksepsjonelle resultater.