Hopp til innholdet
Your

SKIN

in perfect hands
Hudpleie favoritt merke

Vi er dedikerte til profesjonell kosmetikk og hudpleie i over 50 år, og har samme verdier nå som da vi startet: profesjonalitet, innovasjon og sosialt engasjement for kvinner.

Germaine de Capuccini er et av de mest verdsatte merkene blant profesjonelle hudpleiere, og vi er til stede i over 80 land på 5 kontinenter.

Til tjeneste for

SKJØNNHETEN

Målet med Germaine de Capuccini er profesjonalitet. Vårt oppdrag er å stille de beste behandlingene og produktene til disposisjon for ekspert hender, over hele verden, til de som best kjenner behovene til huden din: kosmetologene.

GERMAINE
KVINNER

det handler om holdning.

“Skjønnhet er styrke, det er sjarm; det er fremfor alt en personlig holdning, en åndelig kvalitet.” Disse ordene fra grunnleggeren av Germaine de Capuccini, Carmen Vidal, definerer dagens Germaine de Capuccini kvinner: alt handler om holdning.

Verdiene til

GERMAINE DE CAPUCCINI

Vår erfaring i skjønnhetssektoren gjør oss til profesjonelle.

Vi er eksperter på å lytte til fagfolk og vite hva de trenger.

Lidenskapelige og nysgjerrige, under kontinuerlig evolusjon, for å utvikle de mest avanserte skjønnhetsbehandlingene med utmerkede resultater for huden.

Eksperthender:

Våre påføringsmetoder er unike og eksklusive. Gjennom opplæring sprer vi vår verdi til alle Germaine terapeuter i verden.

PROFESJONALITET

Hudpleie og Kosmetikk Innovasjon

Innovasjon

Et eget laboratorium hvor vi utvikler unike formler, og avansert teknologi som fryser tiden for å tilby en fortreffelig opplevelse.

Forskning og kvalitet er nøkkelen, og vi investerer tid og ressurser i å utvikle perfekte formler. Vår investering i FoU er over det europeiske gjennomsnittet, ifølge data fra Stanpa.

For hvert hudbehov, har Germaine de Capuccini effektive og sensoriske salongs behandlinger, som påføres gjennom spesifikke teknikker, og hjemmepleie behandlinger, basert på våre profesjonelle formler.

Vårt engasjement for kvinner er medfødt og iboende i merkevarens filosofi.

Carmen Vidal, grunnlegger av Germaine, utførte et enormt sosialt arbeid ved å tilby spanske kvinner på 1960-tallet opplæring og et fag som kosmetolog.

Denne forpliktelsen spredte seg over hele verden gjennom et nettverk av partnere og distributører som delte vår samme visjon.

I dag, flere tiår senere, fortsetter vi å tilby profesjonelle både verktøy og opplæring for å heve skjønnhetsfaget til dets maksimale kraft som et middel til profesjonell og personlig oppfyllelse.

SOSIALT ENGASJEMENT

Sosialt Engasjement